We gebruiken cookies om u een optimale gebruikservaring aan te bieden. OK

U verlaat nu de website om via KBC Neon aan te melden. Wenst u door te gaan? 

Ja Nee

Privacyverklaring

Truncus hecht bijzonder veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees hier meer over hoe Truncus uw gegevens op een vertrouwelijke en zorgvuldige wijze behandelt.

 

1. Hoe gebeurt de verwerking van mijn persoonsgegevens?

Truncus “verwerkt” uw persoonsgegevens. Dit wil zeggen dat Truncus uw gegevens opslaat in één of meerdere beveiligde databanken met als doel u eventuele communicatie te sturen, contracten uit te voeren, en dergelijke meer.

Truncus heeft de verwerking van persoonsgegevens geregistreerd bij de Belgische Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (“Privacycommissie”), en verwerkt persoonsgegevens in overeenstemming met de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens.

Deze Privacyverklaring is van toepassing op iedereen die de Website bezoekt. Zij geeft ook op een beknopte manier meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens van cliënten en andere geïnteresseerde contactpersonen van Truncus.

Truncus verwerkt persoonsgegevens met verschillende doeleinden. Afhankelijk van het type betrokkene (cliënt, geïnteresseerde,…) zijn er verschillende doeleinden van toepassing.

1. Ik bezoek de website

In dit geval zal Truncus geen persoonsgegevens van u verwerken. U dient wel rekening te houden met het cookiebeleid.

2. Ik ben geen cliënt van Truncus maar ik heb wel aangegeven dat ik op de hoogte wil blijven van de activiteiten van Truncus

Indien u Truncus gecontacteerd heeft (bijvoorbeeld omdat u zich ingeschreven heeft voor een evenement, omdat u meer persoonlijke informatie gevraagd heeft over de diensten, omdat u aangegeven heeft dat u de nieuwsbrief van Truncus wenst te ontvangen,…) dan zal Truncus uw naam, e-mailadres en eventueel postadres en telefoonnummer verwerken. De verwerking van die gegevens heeft tot doel u meer informatie te kunnen bieden en/of om u directe marketing te kunnen sturen.

U kan altijd:

  • Vragen aan Truncus om uw gegevens te mogen inzien.
  • Laten weten dat uw gegevens niet (meer) correct zijn en vragen aan Truncus om ze te verbeteren.
  • Melden aan Truncus dat u niet langer op de hoogte wil blijven van haar activiteiten. Voor directe marketing die u via e-mail zou ontvangen, kan u zich bovendien op eenvoudige wijze uitschrijven in de e-mail zelf.
  • Vragen dat uw gegevens gewist zouden worden.

Om uw rechten uit te oefenen kan u steeds een e-mail sturen naar info@truncus.eu of een brief sturen gericht aan Katrien Yde, Spinnerijstraat 12 te 9240 ZELE.

3. Ik ben cliënt van Truncus

In dit geval is de meer specifieke privacyverklaring van toepassing : u kan deze terug vinden in uw exemplaar van de overeenkomst en/of de bijhorende algemene voorwaarden die u met Truncus heeft gesloten.

2. Gebruikt Truncus cookies?

Ja, de Website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine data- of tekstbestanden die op uw computer of mobiele apparaat worden geïnstalleerd als u een website bezoekt. Cookies zorgen ervoor dat u voor verschillende doeleinden kan worden herkend, bijvoorbeeld door uw taalkeuze op te slaan om uw bezoek aan onze website aangenamer te maken. Op die manier wordt het surfen voor u efficiënter.

Indien u geen cookies wilt ontvangen kunt u dit in de meeste browsers instellen. Het niet accepteren van cookies kan gevolgen hebben voor de werking van de Website. Truncus kan de toegang tot de Website niet garanderen indien u de aanmaak van cookies weigert.

3. Kan deze privacyverklaring worden aangepast?

Ja, de privacyverklaring kan altijd worden gewijzigd. Als bezoeker van de website dient u de privacyverklaring regelmatig na te kijken op wijzigingen. Indien u na de aanpassing gebruik blijft maken van de Website zal de nieuwe privacyverklaring op dit gebruik van toepassing zijn.

4. Waar kan ik meer informatie terug vinden over de bescherming van mijn persoonsgegevens?

De Privacycommissie (Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer) heeft een gebruiksvriendelijke website ter beschikking voor iedereen die hierover meer wil weten. U kan hiervoor doorklikken naar http://www.privacycommission.be/.